i-KIDS Supplement Anak Sihat dan Pintar | Gedung Fesyen Si Comel Anda

Kami menyediakan pakaian dan kelengkapan untuk si comel anda supaya sentiasa kekal comel dan bergaya bermula dari awal kelahiran sehingga mereka membesar dan berjaya untuk menjadi permata hati kepada ibu dan ayah mereka. InsyaAllah

 

i-KIDS Supplement Anak Sihat dan Pintar
i-Kids formulasi unik kolostrum semulajadi dari New Zealand khas untuk kanak-kanak


Ia bukan sahaja kaya dengan khasiat-khasiat seperti

protein,

karbohidrat,

lemak,

vitamin dan

zat mineral,

Ia juga mengandungi faktor-faktor tumbesaran dan daya ketahanan yang penting untuk mengekalkan kesihatan tubuh.

Kajian perubatan dan klinikal telah menunjukkan bahawa faktor imun dalam kolostrum boleh melawan virus, bakteria, kulat, alergen (bahan penyebab alahan) dan toksin.


Kolostrum lembu dari New Zealand merupakan kolostrum yang paling berkualiti berbanding yang lain. Lembu-lembu yang dipelihara tidak diberi suntikan hormon, bebas daripada teknologi genetik, dipelihara secara bebas dan rumput-rumput yang dimakan lembu tidak menggunakan racun rumpai. Kualiti produk tenusu keluaran New Zealand sentiasa dijamin. Makmal kajian dan proses pengeluarannya juga memperolehi Jaminan Kualiti Antarabangsa ISO 9001.

Kanak-kanak yang sentiasa mengambil kolostrum mempunyai daya ketahanan yang kuat dan bebas daripada penyakit-penyakit jangkitan seperti selsema, keradangan peparu dan cirit-birit. Selain itu, ia juga boleh merangsang tumbesaran dan meningkatkan daya kecerdasan kanak-kanak.Menurut kajian saintifik: Kolostrum mempunyai pelbagai jenis faktor imun dan tumbesaran yang lebih berkhasiat dan berkesan berbanding susu lembu yang biasa.Khas untuk tumbesaran kanak-kanak yang sihat dan ceria.
 Menguatkan sistem pertahanan badan
Mencegah jangkitan, selesema dan demam


Mengurangkan reaksi alergi


Meningkatkan kekenyalan kulit dan otot


Membantu pertumbuhan tulang dan tulang rawan


Melindungi perut dan usus


Mempercepatkan proses penyembuhan luka


Meningkatkan daya tumpuan


Meningkatkan tahap kesihatan, kecergasan dan kecerdasan kanak-kanak

Cuba ikhtiar dengan supplemen I-kids,kolustrum dalam bentuk tablet kunyah tanpa pewarna, perisa dan pengawet tapi tetap sedap (rasa susu). 


Cara pengambilan : 4 biji pagi atau 4 biji pagi dan petang

Kandungan: 200 biji/botol


013-2114728 (SMS/Whatsapp)0 comments:

Post a Comment